Învață despre natură și cumpară legumele noastre Afla mai multe

Noutăți de toamnă-iarnă din Pădurea cu Legume

Am lipsit un pic de aici,  însă cei ce ne-au urmărit pe Facebook sunt 100% la curent cu noutățile noastre. Am prins însă un mic prilej să mai povestim și pe această cale ce am mai făcut. Deși mai puțin activi aici, pe blog, în fermă am avut acțiune non-stop! Și cele mai frumoase povești din aceste luni sunt cele care vă implică pe voi.

În vară am primit cereri de vizite la fermă de la grădinițele cu program extins. Mai întâi, timid, am avut vizite de la 4 grădinițe și 3 grupe de copii de la Ajungem Mari, apoi, în septembrie și octombrie am ajuns să avem 3-4 grupe săptămânal, de la grădinițe și școli care și-au inclus în plan vizite la noi. În total… să tot fie mai bine de 850 de copii, de la grădinițele 283, 276, 50, DSBU, 210, Alphabet House, Olga Gudynn, Liceul Francez, I.G. Duca, Veritas, Scoala Europeană din București – care s-au bucurat de legume proaspete-proaspete, bio, culese chiar de ei – și de educație în natură.  Nu-i mai punem la socoteală pe cei mici veniți alături de părinți și bunici să culeagă și să se reconecteze cu natura.

Să vă spunem cât de mult ne bucură fețele fericite, atunci când micii noștri prieteni descoperă Pădurea cu Legume și tot felul de lucruri noi pentru ei!?! Dar este probabil deja evident!

Conceptul de fermă în sistem U-Pick – unde poți vedea legumele, le poți atinge, mirosi, gusta și culege tu singur – ne-a convins că este cel  mai bun mod de a realiza învățarea experiențială. Nimic nu se compară cu utilizarea tuturor simțurilor pentru a descoperi mediul înconjurător!

Le mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul fermei în aceste luni – mai ales pentrucă am învățat și noi împreună cu ei! Îi așteptăm din nou de la primăvară, cu noi idei 🙂

#HaiLaPădure #Educație #ȘcoalaAltfel #PădureaCuLegume